Ardexx brandblussers

Ardexx brandblussers eindelijk écht Biologisch afbreekbaar

De brandblussers van Ardexx zijn in tegenstelling tot andere BIO of ECO brandblussers écht "Biologisch afbreekbaar" te noemen. Voor het eerst wordt er geen gebruik meer gemaakt van drijfgas. U blust beginnende branden dus bewust met, naast de veiligheid van uzelf en uw gezin, ook het milieu in gedachten. Daarnaast zijn Ardexx brandblussers drie jaar houdbaar zónder herkeuringsplicht, brengen ze uw gevoelige apparatuur géén kostbare nevenschade toe en kunnen ze in iedere positie bewaard én gehanteerd worden. Een unieke combinatie van eigenschappen.

Er zijn 4 soorten Ardexx brandblussers zonder drijfgas leverbaar

De Ardexx Car Exx brandblussers

De Car Exx van Ardexx is een volwaardige brandblusser in een handzaam formaat met een laag gewicht. De meest voorkomende beginnende autobranden kunt u moeiteloos blussen. Gebruiksvriendelijk met een handige greep en eveneens voorzien van een houder voor in uw auto of caravan. Blus bewust zonder schadelijke drijfgassen nu ook onderweg.

De Ardexx Home Exx brandblussers

De Home Exx van Ardexx is een volwaardige brandblusser in een handzaam formaat met een laag gewicht. De meest voorkomende beginnende branden kunt u moeiteloos blussen. Zeer gebruiksvriendelijk dankzij de handige greep en de mogelijkheid om in elke houding te kunnen blussen. Blus bewust zonder schadelijke drijfgassen en zonder kostbare nevenschade.

De Ardexx Kitchen Exx brandblussers

De Kitchen Exx van Ardexx is een handige en efficiënte brandblusser in spuitbus formaat. Zeer lichtgewicht, handzaam in het gebruik en u kunt in elke houding blussen. Speciaal geschikt voor brandende vloeistoffen zoals frituurvet en olie. Blus bewust zonder schadelijke drijfgassen en tegen een zeer scherpe prijs.

De Ardexx Kitchen Exx PRO brandblussers

De Kitchen Exx Pro van Ardexx is speciaal ontwikkeld om aan de groeiende behoefte te voldoen aan betrouwbare brandblussers met een 100% ecologisch karakter en een scherpe prijs. Vooral het ontbreken van de noodzaak tot jaarlijkse controles maakt van de Kitchen Exx Pro een interessante investering voor cafés, restaurants, hotels en catering.

Wie zijn wij?

Wij zijn officieel Nederlands dealer van de Biologische afbreekkbare brandblussers van Ardexx. Ardexx past met zijn groene en vooruitstrevende karakter perfect in ons portfolio, waarin wij altijd streven naar innovatieve en niet alledaagse producten. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onszelf of over onze producten.

Hier vind u het gehele Ardexx Exx brandblussers assortiment online.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein