Spray brandblussers

Drager Ardexx en Prymos spray brandblussers

90% van de huishoudens heeft geen spray brandblusser en dat terwijl bij een beginnende brand elke seconde telt. Vanuit die gedachte levert Brandblusseradvies de Ardexx, Drager en Prymos spray brandblussers met accessoires. Deze spray brandblussers zijn goed in te zetten bij de meest voorkomende branden en is tevens geschikt voor het blussen van 18 liter frituurvet, vet of olie branden. Door een simpele druk op de knop wordt het vuur in slechts enkele seconden verstikt. Doordat de spray brandblusser werkt als een spuitbus kan iedereen, ongeacht leeftijd, de blusser gebruiken. Dankzij de Spray brandblussers is het eenvoudig om schade te beperken en misschien wel levens te redden.

Werking spray brandblusser

Het gebruiksgemak en de snelheid zijn zodanig dat iedereen, ongeacht de leeftijd, kan blussen. De innovatie levert bij brand een tijdwinst van 30 seconden tot maar liefst enkele minuten. Door zijn intuïtieve werking kan iedereen van 9 tot 90 een beginnende brand blussen. Er zijn 16 woningbranden per dag! Dus niet ‘alleen’ bij uw buurman. Dankzij de Spray brandblussers is het eenvoudig om schade te beperken en misschien wel levens te redden.

Onderhoudsvrije spray brandblusser

De onderhoudsvrije spray brandblusser van Ardexx, Drager en Prymos hoeft niet periodiek gecontroleerd te worden. De inhoud gaat 3 jaar mee. De uiterste datum staat aangeven op de brandblusser.

De Ardexx, Drager en Prymos spray brandblussers geschikt voor thuis is geschikt voor onder andere bij u thuis of op kantoor, zo hebben we voor onderweg de Ardexx car exx die is in te zetten op auto, camper en boot branden. De Ardexx kitchen exx is voor de keuken en barbecue en verkoopwagens. Door onze grote voorraad heeft u de bestelde onderhoudsvrije Ardexx, Drager of prymos spray brandblusser snel in huis.

Toch echt handig de Ardexx, Drager of Prymos spray brandblussers

Het grote voordeel van spray brandblussers naast het handzaam formaat, is dat de spray brandblusser zeer eenvoudig (juist in panieksituaties) te bedienen is. Daarnaast heeft de brandblusser een zeer lange blustijd van 40 seconden en kan met onderbreking een brandje blussen waardoor het effect vergroot wordt.

Overige informatie Drager en Prymos spray brandblussers

- Voldoet als enige blusspray ter wereld aan NEN 3-7 en EN 3-7 norm
- Zeer lange blustijd van 40 seconden
- De sprayblusser kan met onderbreking blussen, waardoor het effect vergroot wordt
- Vormt geen gezondheidsrisico als gevolg van inname
- Geen gevolgschade
- Handzaam formaat (spuitbus)
- Gewicht: 800 gram
- Zeer eenvoudig te bedienen; ook in panieksituaties
- Geen onderhoud nodig
- Houdbaarheid van minimaal 3 jaar

Overige informatie Ardexx spray brandblussers

- Geschikt voor het blussen van 5F branden
- Milieuvriendelijk: maakt geen gebruik van drijfgas
- Biologisch afbreekbaar
- Geen nevenschade!
- Vanuit elke hoek (360⁰) te gebruiken
- Blust met high performance sprayschuim
- Spuitduur ± 15 seconden
- Blusafstand 4 tot 4,5 meter
- Lichtgewicht: weegt slechts 280 gram
- Afmeting: 15 cm hoog
- Ca. 3 jaar houdbaar
- Recyclebaar
- Gebruikstemperatuur: 0⁰ tot 70⁰C
- Te gebruiken op spanning voerende apparaten tot 1000V (min. 1 meter afstand bewaren)

De compacte afmetingen van de Kitchen-Exx zorgen ervoor dat de spray brandblusser gemakkelijk op te bergen valt, maar toch snel bereikbaar is. De werking is gelijk aan een normale spuitbus (deodorant) waardoor hij met 1 hand en door iedereen te gebruiken is. Het gebruiksgemak en de hoge effectiviteit zorgen ervoor dat dit de nieuwe ‘must have’ is voor in de keuken.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein