10 jaar garantie

Voor particulieren is een jaarlijkse keuring van uw brandblusser(s) niet verplicht, wel wordt het aangeraden om uw brandblussers veilig en goed functionerend te houden. Dit in tegenstelling bij bedrijven. Bedrijven zijn namelijk wettelijk (NEN 2559) verplicht hun brandblussers jaarlijkse te controleren en te onderhouden welke volgens de vastgestelde normen zijn bepaald. Veel verzekeraarsmaatschappijen nemen steeds vaker op in hun polis dat de brandblussers gecontroleerd en onderhouden moeten worden door een NCP, REOB & KIWA gecertificeerd onderhoudsbedrijf.

De Brandblusseradvies brandblussers hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Brandblussers zijn niet geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 5 jaar garantie op uw schuimblussers of 10 jaar garantie op uw poederblussers en / of  CO2 brandblussers, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 5 of 10 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie neem contact met ons op.

Onze garantie houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 5 of 10 jaar iets mankeert aan uw brandblusser(s) en is vastgesteld door onze servicemonteur, u recht heeft op volledige nieuwe brandblusser(s). 

Uw voordelen met een Brandblusseradvies 10 jaar garantie brandblusser

- Tot viermaal meer blussen dankzij het hoge blusvermogen
- Veilig blussen op 5 meter afstand van de vuurhaard
- Snelle inzetbaarheid door uniek 1-2-3 bedieningssysteem
- Milieuvriendelijk door blusschuim met Milieukeur
- Europese fabricage
- Volledige garantie van 5 of 10 jaar*

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein