Brandblussers kopen

Betrouwbare brandblussers kopen kan nu gewoon veilig online

Brandblusser kopen? U bent op dé online webwinkel voor brandblussers. Brandblusseradvies.nl is een online webwinkel met een uitgebreid assortiment aan brandblussers. Een goedkope erkende en betrouwbare brandblusser kopen gaat tegenwoordig wel heel eenvoudig. U betaalt bijvoorbeeld via uw eigen bank, met iDeal. Brandblussers kopen doet u online bij Brandblusseradvies.nl. Een brandblusser voor thuis, of voor uw werk, en niet vergen in uw auto, in onze brandblusser online webwinkel geldt: veilig betalen en snelle levering(en). Wij bieden een uitgebreid assortiment aan in brandblussers, de keuze is dan ook echt groot, de volgende brandblussers leveren wij direct uit voorraad: schuimblussers, poederblussers, CO2 brandblussers, vetblussers en spray brandblussers.

De beste en betrouwbare brandblussers

Brandblussers zijn er voor uw veiligheid. Of u nu zoekt naar een poederblusser, schuimblusser, CO2 brandblusser of naar vetbrandblusser. Bij Brandblusseradvies.nl zit u gebakken. Brandblusseradvies.nl schenkt veel aandacht aan de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak en de bluscapaciteit van de brandblussers. Wij hebben een compleet assortiment op het gebied van brandblussers. Uw brandblussers kopen doet u eenvoudig online in onze webwinkel. Wij verzenden en onderhouden / keuren brandblussers door heel Nederland.

Brandblusser met CE-markering

Naast de kader met informatie over de samenstelling en de brandklasse, zie je verschillende merken en nummers. Ze vertellen aan welke normen en richtlijnen ze voldoen. Het voorkomen van de letters CE geeft aan dat de brandblusser voldoet aan de voorschriften van de Europese PED-richtlijn (van 97/23/EG). Concreet betekent dit dat je brandblusser geslaagd is voor alle testen die deze richtlijn vereist. En dit zowel voor het reservoir als voor de accessoires op het vlak van drukrisico’s. Het nummer naast de CE-markering is het nummer van de Europese instantie die de controles heeft voorgezeten. Dat kan verschillen van brandblusser tot brandblusser.

Brandblussers met EN3-markering

De letters EN3 met daarrond een sterrenkring, wijst er op dat je de brandblusser voldoet aan de NBN – EN3-norm. Deze Europese norm schrijft bepaalde standaarden voor op het vlak van prestaties. Slaagt de brandblusser op de tests opgesteld volgens de normen van de richtlijn, dan wilt dit zeggen dat ze blusefficiënt zijn en dat de kwaliteit van het blusmiddel gegarandeerd is.

Koop de brandblusser met de juiste brandklassen

Let er ook altijd op dat je brandblusser geschikt is voor het juiste type brand. De meeste brandblussers zijn voorzien voor branden van verschillende materialen. Toch is het belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. Brandblussers geschikt voor brandhaarden in ruimtes met veel vloeibare stoffen, zijn niet geschikt voor het blussen van branden ontstaan door elektrische apparatuur. Welke stoffen het apparaat kan blussen, is aangeduid met een letter. Die letter duidt de brandklasse aan, waarmee het duidelijk is of ze geschikt zijn voor de ruimte die je brandveilig wil maken. Zo kan er op een apparaat een letter A, B, C, D, E of F staan. Meer info over de betekenis van de verschillende letters, lees je in het artikel over brandklassen.
 
CO2 brandblusser, schuimblusser, poederblusser of een vetbrandblusser kopen?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende erkende en betrouwbare brandblussers zoals poederblusser, schuimblusser, CO2 brandblusser, vetbrandblusser en zelfs een spray brandblusser. Bestel vandaag nog uw brandblusser bij Brandblusseradvies.nl te Barendrecht. Brandblusseradvies is een onderdeel van RH Brandbeveiliging te Barendrecht.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein