CO2 brandblusser 2 kg

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 72,50 72.50
Netto prijs: € 59,92
Prijs in andere webwinkels: € 80,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

CO2 brandblusser 2 kg

Deze extra kleine 2 kg CO2 brandblusser is met name geschikt voor bestrijding van brandende vloeistoffen (klasse B) en elektriciteitsbranden. Dit niet giftige gas laat geen reststoffen achter waardoor kostbare apparatuur onbeschadigd blijft. Uitgerust met een niet geleidende en anti-statische sneeuwkoker. Compleet geleverd met ophangbeugel en controlesticker.

De CO2 brandblusser 2 kg is gevuld met een verstikkend blusgas, koolstofdioxide oftewel CO2. Het komt gasvormig uit de cilinder, maar zit vloeibaar in de fles. Dit komt omdat de cilinder in feite een hogedrukcilinder is en gas onder druk van rond de 65 bar overgaat in een vloeistof. Door verandering in aggregatie als de blusstof in de buitenlucht komt, koelt het enorm af en heeft het een temperatuur van -79 graden Celsius.

Veilig gebruik CO2 brandblusser 2 kg

Deze brandblusser 2 kg is geschikt voor brandklasse B en elektrische apparatuur. Het is zeker niet geschikt voor in brand staande personen aangezien deze brandwonden krijgen door het koolstofdioxide en verstikt kan raken. Houd de CO2 brandblusser vast aan het handvat en de aflsuiter, de spuitmond kan -79 graden Celsius worden.

10 jaar garantie op uw 2 kg CO2 brandblusser

De Brandblusseradvies CO2 brandblusser 2 kg heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. CO2 brandblussers zijn niet geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 10 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 10 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie neem contact met ons op.

Productinformatie CO2 brandblusser 2 kg

- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 10 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 460 mm
- Diameter 110 mm
- Inhoud 2 kilo CO2 kooldioxide
- Spuitduur ongeveer 40 seconden
- Spuitbereik ongeveer 5 meter
- Blusrating 34B

 

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein