CO2 brandblusser 5 kg

De Brandblusseradvies CO2 brandblusser 5 kg is van een zeer hoge kwaliteit en hebben een uitstekende bluscapaciteit. De CO2 brandblusser 5 kg is inzetbaar voor het blussen van elektrische installaties, ruimtes waar kostbare apparatuur staat, vloeistof branden en ruimtes waar schade aan levensmiddelen moet worden voorkomen (HACCP). De CO2 brandblusser zijn verkrijgbaar in een 2 kg en 5 kg uitvoering. 

Het voordeel van de CO2 brandblusser 5 kg is dat het geen reststoffen achterlaat en wordt daarom vooral ingezet bij gevoelige elektronische (uw server of PC) apparatuur. Het CO2 gas verstikt de brand snel.  De CO2 brandblusser 5 kg van Brandblusseradvies is vorstvrij en tevens geschikt voor de brandklasse B. De CO2 brandblussers van Brandblusseradvies beschikt over een knijpventiel van messing.

Brandblusseradvies CO2 brandblusser 5 kg zijn brandblussers goedgekeurd conform het Rijkstypekeur en CE keur merk.  Onze CO2 brandblusser 5 kg wordt gekeurd geleverd. De CO2 brandblusser 5 kg word geleverd inclusief een stevige ophangbeugel.

CO2 brandblusser 5 kg productinformatie

- Vorstvrij
- Inclusief jaarlijkse keuringssticker
- Ophangbeugel.
- 10 jaar garantie.
- Stalen cilinder
- Verkrijgbaar in 2 en 5 kilo
- Hoogte 70 cm
- Diameter 13 cm
- Inhoud 5 kilo
- Gewicht 8 kilo
- Spuitduur 24 seconden
- Spuitbereik 12 meter
- Blusrating 89B

Meer informatie en advies over CO2 brandblussers kunt u hier vinden.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein