Drager brandblussers

Echte Drager brandblussers nu nergens goedkoper .... Brandblusseradvies.nl

Elke grote brand begint klein. Zolang de brand nog lokaal is en niet op de omgeving overgeslagen, kan deze met in verhouding geringe inspanning en brandblussers geblust worden. Des te eerder dit gebeurt des te geringer is de schade. Een snelle reactie is dus van groot belang bij brandbestrijding. Een draagbaar brandblusser wat tot wel 20 meter ver weg hangt en alleen door getrainde BHV personeel goed ingezet kan worden zal niet aan een snelle reactie bijdragen. Het is daarom van belang, om in geval van nood een Drager brandblusser direct binnen handbereik te hebben die eenvoudig te bedienen is en over een zekere blusvermogen beschikt. Dräger brandblussers voldoen precies aan deze eisen.

Drager brandblussers technische informatie

- Diameter 74 mm
- Hoogte 280 mm
- Druk (20°C) Ca. 9,5Bar ± 5%
- Worplengte Ca. 3,5 m
- Drijfmiddel Stikstof
- Sproeitijd Ca. 30 sec.
- Bluscapaciteit ABCF
- Houdbaarheid (zie opdruk onderzijde bus) Minimaal 42 maanden
- Temperatuurbereik -15°C tot 50°C
- Blusmiddel Schuim PM-5000(AFFF)
- Gewicht Ca. 925 gram
- Inhoud (netto) 600 ml
- Inclusief rijkstypekeur

Drager brandblussers .... Snel; inzetbare brandblussers

De Dräger brandblusser is een gebruiksklaar blusapparaat. Er zijn vijf verschillende types beschikbaar die afhankelijk van de gebruiksfunctie toegepast moeten worden.

Drager horeca brandblussers

De Drager horeca spray brandblusser is een kant en klare horeca spray brandblusser voor gebruik in horecagelegenheden. Voor vrijwel alle branden die voor kunnen komen. De blus prestaties zijn 5A / 40F. Dit is voor vaste stoffen, frituurvet en elektriciteitsbranden conform de standaard normering (NEN 3-7.).

Drager kantoor brandblussers

De Drager kantoor spray brandblusser is een kant en klare spray brandblusser voor gebruik in kantoor. Voor vrijwel alle branden die voor kunnen komen. De blus prestaties draagt de 8A brandklasse voor een correcte blussing op uw kantoor.. Dit is voor vaste stoffen en elektriciteitsbranden conform de standaard normering (NEN 3-7.).

Drager universele brandblussers

De universele Drager spray brandblusser is een kant- en klare spray brandblusser voor gebruik in huis, kantoor, werkplaats enz. Voor vrijwel alle branden die voor kunnen komen. De blus prestaties zijn 5A / 21B / 5F. Dit is voor vaste stoffen, frituurvet en elektriciteitsbranden conform de standaard normering (NEN 3-7.).

Drager auto voertuigen brandblussers

De Drager voertuigen, auto en caravan spray brandblusser is een kant en klare spray brandblusser voor brandjes in de auto, caravan of vrachtwagens. Voor vrijwel alle branden die voor kunnen komen. De blus prestaties zijn 5A / 21B brandklasse. Dit is voor vaste stoffen en elektriciteitsbranden conform de standaard normering (NEN 3-7.).

Drager kantoor en werkplaats brandblussers

De Drager werkplaats en kantoor spray brandblusser is een kant en klare spray brandblusser voor gebruik in kantoor en werkplaats enz. Voor vrijwel alle branden die voor kunnen komen. De blus prestaties zijn 8A / 21B / 5F. Dit is voor vaste stoffen, frituurvet en elektriciteitsbranden conform de standaard normering (NEN 3-7.).

Drager brandblussers .... en de bluskracht van Drager

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproeitechniek. Bij de Dräger brandblusser wordt gebruik gemaakt van een specifiek voor de toepassing geschikt blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel door het micro mist sproeisysteem wordt een schuim geproduceerd waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

Hier vind u het gehele Drager brandblussers assortiment online.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein