Goed doel steunen

Brandblussers bestellen bij Brandblusseradvies voor het goede doel

Wij van Brandblusseradvies vinden dat we ook een sociaal, maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. We hebben daarom een aantal producten uit ons assortiment geselecteerd, waarvan wij, per verkocht product, € 2,00,- aan een goed doel schenken. Koopt u een product uit onze webwinkel dan maken wij € 2,00,- per product over aan het goede doel van uw keuze.

De goede doelen die we samen steunen, u door juist dat product te kiezen en wij door € 2,00,- te schenken, zijn:

- De Nederlandse Brandwonden Stichting, hun missie is het voorkomen van brandwonden en het leed, ten gevolge van brandwonden, zo veel mogelijk beperken
- Het Wereld Natuur Fonds bouwt aan een toekomst waarin mens en natuur met elkaar in harmonie leven
- KWF kankerbestrijding streeft naar een toekomst waarin niemand meer overlijdt aan kanker
- De Clini Clowns laat ernstig zieke kinderen weer even vrolijk zijn. Vergeet niet bij uw bestelling te vermelden welk goede doel u wilt steunen.

Hoe werkt een goede doel steunen bij Brandblusseradvies.nl

Door te winkelen bij Brandblusseradvies.nl kun jij gratis je favoriete goede doel steunen. Hiervoor hoef je alleen maar via onze website door te klikken naar de webshop en je aankoop te doen zoals je normaal ook zou doen. Dit kost je niks en toch steun je een goed doel op deze manier.

Brandblusseradvies doneert zonder extra kosten

Als je via Brandblusseradvies.nl een aankoop doet via onze webwinkel wordt er automatisch een percentage gedoneerd aan het door jou gekozen goede doel. Brandblusseradvies ontvangt een commissie voor elke aankoop die via de website wordt gedaan. Van deze commissie doneren wij een percentage aan een goed doel naar keuze.

Hoe kan Brandblusseradvies EUR 2,00,- doneren en niet duurder zijn?

Wij geloven dat als je deelt, je er samen beter van wordt, net als bij het delen van geluk. Daarom delen wij onze winst, geven onze leveranciers ons betere inkoopvoorwaarden en besteden wij minder reclamekosten doordat jij doorvertelt hoe Brandblusseradvies werkt.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein