Klachten en retourneren

Uw bestelling retourneren?

Als u uw bestelling wilt retourneren dan kunt u deze terugsturen naar ons afleveradres. Brandblusseradvies betaalt de aankoopsom van de teruggestuurde artikelen aan u terug. Wij betalen het bedrag binnen 14 werkdagen aan u terug. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. Bij alle annuleringen, ruilingen en retourneringen verzoeken wij u een e-mail naar ons te sturen met de reden van retournering. Zonder deze e-mail kunnen wij uw retourzending helaas niet behandelen.

U wilt uw bestelling annuleren?

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd is geheel kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Brandblusseradvies reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

14 dagen afkoelingsperiode en bedenktijd

Als consument heeft u bij de brandblusseradvies een afkoelingsperiode van 14 dagen. U kunt uw product binnen deze 14 dagen aan ons retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Stuur terug naar het volgende adres:

Brandblusseradvies
Zwaalweg 6-8

2991 ZC Barendrecht

Heeft u een klacht?

Hebt u een klacht over de geleverde producten of onze service? Wij luisteren graag naar onze klant. Meld uw klacht binnen 14 dagen aan klacht@brandblusseradvies.nl
u ontvangt binnen enkele werkdagen een passend antwoord van ons. U kunt zich ook wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.


De Brandblusseradvies meest recente versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden:+Ondersteuning > Algemene voorwaarden

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein