Poederblusser 6 kg

poederblusser_6_kg.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 28,50 28.50
Netto prijs: € 23,55
Prijs in andere webwinkels: € 55,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Poederblusser 6 kg

Poederblusser 6 kg voor branden op benzine, olie, gas, verf, meubels, hout, oplosmiddelen en elektrische apparatuur. Te gebruiken op A, B en C-klasse branden. Rating poederblusser 34A / 233B / C. Poederblussers zijn de meest veelzijdige brandblussers, en kan gebruikt worden op branden in klasse A , B of C - waarbij brandbare vloeistoffen, elektrische branden, of brandend materiaal zoals hout of papier. Voor computers kiest u voor restvrije CO2 brandblussers.

Het poeder van een poederblusser heeft een groot blussend vermogen. Het zorgt ervoor dat brandstof en zuurstof niet bij elkaar komen waardoor de brand uit gaat. Een poederblusser is geschikt voor vaste stof-, vloeistof-, elektriciteits- en gasbranden. Eigenlijk dus een echte alleskunner. Het is ook de meest verkochte brandblusser vanwege de prijs, maar denk ook aan de nadelen. Bij activering van de poederblusser komt er een hele grote poederwolk vrij, die bij gebruik binnenshuis de gehele kamer vol met poeder blaast. Deze wolk belemmert u het zicht waardoor het zou kunnen dat de uitgang moeilijk te vinden is. Als u het poeder inademt kan het enigszins laxerend werken.

10 jaar garantie op de poederblusser 6 kg

De Brandblusseradvies poederblusser 6 kg heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblussers zijn ook geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 10 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 10 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie neem contact met ons op.

Productinformatie
- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 10 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 550 mm
- Diameter 160 mm
- Inhoud 6 kilo ABC poeder
- Gewicht 8 kilo
- Spuitduur ongeveer 65 seconden
- Spuitbereik ongeveer 4 meter
- Blusrating 34A - 233B

Bestanden om te downloaden:

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (1)

2 mei 2016

Brandweer Rotterdam is langs geweest voor een al gehele controle aan me brandblusmiddelen. Verplicht 2 stuks poederblussers aan moeten schaften. Ik wil Brandblusseradvies bedanken voor de snelle leveringen poederblussers aan mij bedrijf.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein