Mobiak schuimblusser 6 liter

mobiak_schuimblusser_6_liter.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 45,00 45.00
Netto prijs: € 37,19
Prijs in andere webwinkels: € 65,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Schuimblusser 6 ltr

De Mobiak schuimblusser 6 ltr is zeer goed geschikt voor het blussen van branden van zowel vaste als vloeibare stoffen. De 6 liter Mobiak schuimblusser bevat een mengsel van water en een schuimvormend AFFF middel wat tijdens het blussen wordt verneveld door de speciale spuitmond. Hierdoor is de 6 ltr schuimblusser ook goed geschikt voor het blussen van elektrische apparaten. Het blusschuim heeft een veilige en snelle werking en richt niet of nauwelijks nevenschade aan. Het schuim slaat de vlammen neer en legt een ondoordringbare deken over de brandhaard. Hierdoor wordt de zuurstoftoevoer afgebroken, waardoor het opnieuw ontbranden van de vuurhaard wordt voorkomen.

Hoe gebruik ik me 6 liter schuimblusser optimaal

Benader de brand altijd laag, totdat de spuitmond op ongeveer 4 meter afstand van de brandhaard is. Richt de spuitmond op de onderkant van de vlammen en blus van links naar rechts (liefs schokkend blussen) en weer terug. Blijf continue blussen totdat de vlammen uit zijn. Let er bij elektra branden wel op dat u niet per ongeluk in de plas met water gaat staan.

5 jaar schuimblusser 6 liter garantie

Wij hebben nu tevens een lopende actie en garantie voor uw Mobiak 6 ltr schuimblusser, indien U deze door ons jaarlijks laat keuren, bieden wij U schuimblusser 6 ltr bij aankoop een garantie aan voor 5 jaar. Voor meer informatie betreft 5 jaar garantie neem contact met ons op via het contactformulier.

Productinformatie schuimblusser 6 ltr
- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 5 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 520 mm
- Diameter 160 mm
- Inhoud 6 ltr AFFF schuim
- Spuitduur ongeveer 55 seconden
- Spuitbereik ongeveer 12 meter
- Blusrating 271 - 233B

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (1)

2 mei 2016

Goedkoper dan bij de bouwmarkt, en ook gecertificeerd en met een goed advies. De brandblussers waren inderdaad op tijd binnen zoals beloofd en de helft van de prijs dan de bouwmarkten. Bedankt Brandblusseradvies.nl

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein