2dehands vetbrandblusser 6 liter

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 42,50 42.50
Netto prijs: € 35,12
Prijs in andere webwinkels: € 85,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

2dehands vetbrandblusser 6 liter "want veel vetbrandblussers zijn herbruikbaar of bevatten herbruikbare elementen"

Een goedgekeurde gebruikte hervulbare vetbrandblusser 6 liter brandblusser, net zo goed als een nieuwe, maar veel voordeliger. Brandblusseradvies.nl geeft 1 jaar garantie op, door ons, jaarlijks gecontroleerde en onderhouden brandblussers. Daarom kunnen wij u deze opnieuw gevulde gebruikte vetbrandblusser met 6 liter vet schuim aanbieden met dezelfde gegarandeerde kwaliteit als een nieuwe. Een vetblusser is geschikt voor branden in de brandklassen AB. De hervulde gebruikte 6 liter vetbrandblusser is goedgekeurd met een jaarlijks onderhoudssticker, de volgende keur is dus een jaar later.

In Nederland is vastgelegd dat de kleur van een vetbrandblusser rood dient te zijn (RAL 3000). In het Besluit Draagbare Blustoestellen 1997 is bepaald dat vetbrandblusser een rijkstype keur moeten hebben. Wij leveren alleen 2dehands vetbrandblusser met deze rijkstype keurmerk.

5 jaar garantie op uw opnieuw gevulde gebruikte vetblusser 6 liter, hoe?

De Brandblusseradvies vetbrandblusser 6 liter heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Vetbrandblussers zijn niet geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 5 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie 5 jaar, neem contact met ons op.

Productinformatie 2dehands vetbrandblusser met 6 liter schuim

- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 1 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 550 mm
- Diameter 150 mm
- Inhoud 6 liter vet schuim
- Spuitduur ongeveer 60 seconden
- Spuitbereik ongeveer 5 meter
- Blusrating 8A - 70B - 75F

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein