Auto brandblusser

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 12,50 12.50
Netto prijs: € 10,33
Prijs in andere webwinkels: € 22,50
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Auto brandblusser van Brandblusseradvies is succes verzekerd

Een auto brandblusser kan uw leven redden. Niet alleen van jezelf, maar ook uw passagier in uw auto. Toch is bij Nederlandse automobilisten vaak geen brandblusser in de auto aanwezig. Zou dat nu wel eens verplicht moeten worden?

In landen als België, Polen, Turkije, Spanje en Griekenland is een brandblusser in de auto verplicht. In Nederland is dat nog niet het geval. Hier is het plaatsen van een brandblusser in de auto vrijblijvend. In noodgevallen kan zo'n brandblusser ideaal zijn. Bijvoorbeeld: u kan de schade beperken wanneer u motor in brand vliegt en u kunt iemand anders helpen als zijn of haar auto in brand staat.

Oorzaken brand in de auto

Branden ontstaan vaak door een botsing, kortsluiting of lekkende remolie uit uw auto. Indien er brandbaar materiaal in de omgeving is kan zo’n brand zich snel uitbreiden. Zorg ervoor wanneer u een brandblusser in de auto heeft dat uw auto brandblusser stevig in de beugel blijft zitten. Indien de brandblusser niet goed is geplaatst, kan de brandblusser bij een ongeval losschieten en openbarsten. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Moet een brandblusser in uw auto in Nederland verplicht worden? Waarom wel? Of waarom niet? Laat het weten op onze website bij "meningen over het product" en overtuigd uw eigen veiligheid in uw automobiel.

Goedkopere auto brandblusser

Zorg dat je voorbereid bent op een eventuele kleine brand en hou uw auto brandblusser paraat in je auto. Deze Brandblusseradvies auto brandblusser is een poederblusser van 1 kg. Hij is geschikt voor de meeste soorten branden; voor brandklassen A / B en C. Dus kortom een echte alleskunner voor in de auto, bus, of vrachtauto.

Productinformatie 1 kg auto poederblusser

- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 10 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 300 mm
- Diameter 80 mm
- Inhoud 1 kilo ABC poeder
- Gewicht 2 kilo
- Spuitduur ongeveer 12 seconden
- Spuitbereik ongeveer 2 meter
- Blusrating 5A / 34B

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein