Blusdeken Fixxeo

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 22,50 22.50
Netto prijs: € 18,60
Prijs in andere webwinkels: € 28,50
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

De Brandblusseradvies Fixxeo blusdeken, de innovatieve blusdeken die eenvoudig is te gebruiken

De Fixxeo blusdeken is bijzonder eenvoudig te bedienen en past door haar design in elke omgeving. Een beginnende brand hoeft niet meer uit de hand te lopen, de deken blus het snel, eenvoudig en vooral veilig met de Fixxeo blusdeken. Iedereen kan de Fixxeo blusdeken bedienen door aan de twee grote duidelijk zichtbare handvatten te trekken opent de blusdeken zich vanzelf. Je hebt de blusdeken direct gereed in de juiste positie om de brand te blussen en door de positie van de handvatten zijn je handen goed beschermd. En door de grote afmeting van het doek van 1,1 x 1,3 m ben je zelf beter beschermd tegen de vuurhaard.

De blusdeken is overal te gebruiken. Ook op de camping of bij de barbecue is de blusdeken zonder problemen snel te openen. Met het meegeleverde haakje is het mogelijk om de Fixxeo blusdeken netjes op te hangen, maar ophangen is voor het functioneren niet noodzakelijk.

Gebruik blusdekens niet voor olie-of vetbranden

Als de vlam in de pan slaat bij het frituren, gebruik dan geen blusdeken om het vuur te doven. Frituurbranden kunnen ontstaan bij het bakken van oliebollen, friet, kroketten, loempia’s, etc. Na nieuw onderzoek concludeert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) dat blusdekens niet geschikt om veilig olie-of vetbranden mee te doven en komt met het dringende advies deze dekens hiervoor dus ook niet meer te gebruiken.

Vetblusser

Gebruik een vetblusser of passende deksel bij vlam in de frituurpan. Nooit een blusdeken dus gebruiken voor olie-of vetbranden. U kunt de vetblusser met 2 of 6 liter inhoud hier vinden.

De Fixxeo blusdeken veilig gebruiken?

- Pak de blusdeken vast aan beide handgrepen. Trek de handgrepen naar buiten
- Leg de blusdeken met een rustige beweging over de brandhaard.
- Draai het gas of de elektra uit. Laat de deken liggen tot de pan is afgekoeld

U wilt de Fixxeo blusdeken veilig bevestigen? Maar hoe doe u dit?

De Fixxeo blusdeken kan op eenvoudige wijze met het meegeleverde haakje overal worden opgehangen'. Hoewel het de voorkeur verdiend de blusdeken op een duidelijk zichtbare en makkelijk te bereiken plek in de keuken te hangen, is het voor de werking niet nodig dat het product wordt opgehangen.

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein