Defibrillator AED huren

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 850,00 850.00
Netto prijs: € 702,48
Prijs in andere webwinkels: € 1.200,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Defibrillator AED huren

Als je een groot evenement organiseert of op een bouwterrein een AED wilt hebben, zodat je snel iemand kan helpen als diegene aan een acute hartritmestoornis lijdt. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator en werkt door middel van elektroden die je op de borst van het slachtoffer plaatst. De AED voert vervolgens automatisch een analyse uit van de storing van het hart en handelt daarna. Wist je dat je de persoon moet reanimeren (met de hand) voordat de AED ter plaatse is? Een defibrillator AED kan je huren voor een dagje, week of maand, bijvoorbeeld voor een evenement, concert, festival of een andere gelegenheid. Als je de defibrillator langer wilt huren, bijvoorbeeld omdat je op een tijdelijke werkplek een of meerdere AED’s wil of moet hebben, is dat vaak ook mogelijk bij ons.

Verzekering en borg AED

Prijs vermeld in de webwinkel is incl. borg en verzekering, het totaalbedrag voor verhuur is EUR 50,- per week.
Na het verhuur van de AED zal het restbedrag direct worden terug betaald op uw rekening.

Wat komt er kijken bij het huren van een defibrillator?

Iedereen mag in principe een AED gebruiken als dit nodig is in nood. Zorg altijd wel dat je van te voren gelezen hebt hoe hij werkt, zodat je in geval van nood rustig blijft en de handelingen op de juiste manier opvolgt. Een AED huren is een heel goed en veilig middel, maar het volgen van een cursus kan levens redden. Naast de AED zelf heb je nog een aantal accessoires nodig die wij ook leveren bij het huren van een defibrillator. Hieronder vallen onder andere een draagtas, batterijen en reservebatterijen, een veiligheidsset (schaar, scheermesje, etc.) en soms een reserve AED.

Ook handig om mee te huren

Brandveiligheid is een aspect die organisatoren van een evenement, beurs of feest niet mogen vergeten. Ga je een feest geven of een evenement houden op plekken waar normaal geen brandveiligheid aanwezig is? Dan wordt het sterk aanbevolen om een of meerdere brandblussers te huren. Je kunt bij ons schuimblussers, poederblussers of CO2 brandblussers per dag, week, maand huren, maar ook voor een langere periode brandblussers huren is mogelijk.

Brandblussers huren? U vind hier alle mogelijkheden om een schuimblusser, poederblusser of CO2 brandblusser te huren

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein