Fire Knock Out 5,6

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 105,00 105.00
Netto prijs: € 86,78
Prijs in andere webwinkels: € 185,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

De FKO automatische Fire Knock Out brandblusser 5,6 kilo

De FKO Fire Knock Out 5,6 is een nieuw en revolutionair automatisch middel om effectief branden mee te bestrijden. Het is eenvoudig in gebruik, licht in gewicht en heeft een geringe afmeting. Het product werkt razendsnel zodra het in aanraking komt met vuur. De ontstane brand kan direct bij de start worden bestreden, waardoor vervolgschade beperkt blijft. Nu is het voor iedereen mogelijk om zichzelf en zijn/haar bezittingen goed te beveiligen tegen een van de meest angstaanjagende gevaren waaraan een mens bloot staat: BRAND.

De wereldbevolking groeit. Communicatie en logistieke bewegingen nemen toe. De wereld wordt steeds complexer en de druk op het milieu groter. Mensen voelen zich in toenemende mate minder vrij en onveilig en zoeken steeds meer naar middelen en methoden die hen beschermen en die de kwaliteit van het leven verhogen. Intelligente systemen, innovatieve producten en nieuwe technologieën zullen daarin een grote rol spelen.

Beschrijving Fire Knock Out 1,6 en 5,6 uitvoering

De FKO Fire Knock Out wordt geleverd in meerdere versies en uitvoeringen. De meest gangbare versie, is gebaseerd op schuimbasis en geschikt voor het bestrijden van klasse A (vaste stoffen, van doorgaans organische oorsprong, waarbij in het algemeen sprake is van gloedvorming), klasse B (vloeibare of vloeibaar wordende stoffen) en klasse C (gasvormig) branden. Vrijwel alle versies kunnen zowel in gesloten ruimtes als bij buitenbranden worden ingezet.

De FKO Fire Knock Out producten worden o.a. geleverd in een 1.6 en 5.6 verpakking (en een 24.6-versie voor de specifieke professionele markt). De eerste twee uitvoeringen zijn door hun geringe gewicht en omvang bij uitstek geschikt voor mobiel gebruik. De 5.6 versie heeft een kunststof handvat waarmee het product eenvoudig door de professionele gebruiker kan worden gedragen of preventief kan worden opgehangen.

De 1.6 en 24.6 verpakking is uitsluitend voor preventief gebruik en dient gemonteerd te worden op kwetsbare plaatsen waar het ontstaan van brandgevaar verwacht kan/mag worden. Het systeem kent bij het correct inzetten van blusvloeistof geen beperkingen, voor elke brand is een geschikte uitvoering beschikbaar. De verpakking is hermetisch stof- en vocht dicht waarmee het onderhoud zich beperkt tot een periodieke visuele controle.

Toepassingen FKO Fire Knock Out

De FKO Fire Knock Out 5,6 is een nieuw en doeltreffend bestrijdings- en reddingsinstrument dat bij een groot scala aan applicaties kan worden ingezet, zowel preventief als actief. Te denken valt aan branden in woonhuizen, kantoren, caravans, garages, schuren en schepen, maar ook bij vee- en opslagstallen, benzinestations en bosbranden. Doordat het systeem zichzelf activeert is het product uitermate geschikt om vuurhaarden, die ontstaan in onbewaakte ruimtes, direct.

Voordelen FKO Fire Knock Out 5.6 schuim

- Het activeert zichzelf 
- Het is eenvoudig in gebruik 
- De FKO heeft een geringe afmeting en gewicht 
- Het werkt altijd automatisch direct bij contact met open vuur 
- Geschikt voor binnen- en buitenbranden 
- Het vervolgschade blijft beperkt 
- FKO heeft geen onderhoudskosten 
- Het FKO inhoud is mens-, dier- en mileuvriendelijk 
- Wij geven 5 jaar FKO garantie
- Materiaal kunststof container
- EAN: 7434639425416

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein