Gloria poederblusser 12 kg PD12GA

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 90,00 90.00
Netto prijs: € 74,38
Prijs in andere webwinkels: € 125,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

De kwaliteit Gloria poederblusser 12 kg PD12GA constante druk poederblusser (nu met gratis Gloria pictogram brandblusser actie)

De Gloria 12 kg poederblusser PD12GA onder permanente druk zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben een uitstekende bluscapaciteit. de Gloria poederblusser 12 kg PD12GA is universeel inzetbaar voor het blussen van vaste stoffen, vloeibare stoffen en gas branden (brandklassen A, B en C) en inzetbaar bij zowel hoge als lage temperaturen. Het blussen van onder spanning staande apparatuur levert geen gevaar op. Rekening moet echter worden gehouden met de nevenschade van bluspoeder op elektronische en fijnmechanische apparatuur.

De Gloria 12 kg kwaliteit poederblusser PD12GA met meer voordelen dan goedkopere poederblussers

De Gloria poederblusser 12 kg PD12GA met een inhoud van 12 kg poeder ABC is een eenvoudig te bedienen poederblusser met een hoge bluscapaciteit. De poederblusser is voorzien van een manometer en is universeel inzetbaar voor het blussen van vaste stoffen, vloeibare stoffen en gas branden (brandklassen A, B en C). Te gebruiken bij zowel hoge als lage temperaturen. De Gloria poederblusser 12 kg PD12GA is geschikt voor gebruik in uw auto, vrachtwagen, boot, keuken of hobbyruimte. Deze brandblusser wordt geleverd met een praktische en makkelijk te installeren montagebeugel inclusief spanbanden.

Bestel de Gloria poederblusser 12 kg PD12GA vandaag nog en ontvangt een gratis Gloria pictogram brandblusser bij uw bestelling

De poederblusser 12 kg is ook zeer geschikt voor kantoor, caravan of boot. De poederblusser is direct leverbaar. De Gloria poederblusser 12 kilo PD12GA wordt geleverd inclusief beugel en keuring sticker met goedkeuring voor 1 jaar. Nu met een gratis pictogram voor boven uw Gloria brandblusser PD12GA 12 kg poederblusser.

Omschrijving Gloria poederblusser 12 kg PD12GA

- Hoogte 520 mm
- Breedte 265 mm
- Diepte 200 mm
- Inhoud 12 kg ABC poeder
- Vorstbestendig t/m -30 granden Celsius
- Gewicht poederblusser inclusief blusstof 14,2 KG
- Spuitduur 35 seconden
- Spuitbereik 17 meter
- Werkdruk 15 bar
- Blusrating 55 A - 233 B
- Type Gloria PD12GA
- Brandklasse A B C
- Voorzien handvat voor gelijktijdig dragen en bedienen
- Wandbeugel en houder voor spuitmond inbegrepen bij levering
- Ventielhuis van messing
- Wettelijke goedkeuring volgens NEN-EN3

Bestanden om te downloaden:

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein