Gloria poederblusser 6 kg PD6GA

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 65,00 65.00
Netto prijs: € 53,72
Prijs in andere webwinkels: € 85,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

De kwaliteit Gloria poederblusser 6 kg PD6GA constante druk poederblusser (nu met gratis Gloria pictogram brandblusser actie)

De Gloria 6 kg poederblusser PD6GA onder permanente druk zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben een uitstekende bluscapaciteit. de Gloria poederblusser 6 kg PD6GA is universeel inzetbaar voor het blussen van vaste stoffen, vloeibare stoffen en gas branden (brandklassen A, B en C) en inzetbaar bij zowel hoge als lage temperaturen. Het blussen van onder spanning staande apparatuur levert geen gevaar op. Rekening moet echter worden gehouden met de nevenschade van bluspoeder op elektronische en fijnmechanische apparatuur.

De Gloria 6 kg kwaliteit poederblusser PD6GA met meer voordelen dan goedkopere poederblussers

De Gloria poederblusser 6 kg PD6GA met een inhoud van 6 kg poeder ABC is een eenvoudig te bedienen poederblusser met een hoge bluscapaciteit. De poederblusser is voorzien van een manometer en is universeel inzetbaar voor het blussen van vaste stoffen, vloeibare stoffen en gas branden (brandklassen A, B en C). Te gebruiken bij zowel hoge als lage temperaturen. De Gloria poederblusser 6 kg PD6GA is geschikt voor gebruik in uw auto, vrachtwagen, boot, keuken of hobbyruimte. Deze brandblusser wordt geleverd met een praktische en makkelijk te installeren montagebeugel inclusief spanbanden.

Bestel de Gloria poederblusser 6 kg PD6GA vandaag nog en ontvangt een gratis Gloria pictogram brandblusser bij uw bestelling

De poederblusser 6 kg is ook zeer geschikt voor kantoor, caravan of boot. De poederblusser is direct leverbaar. De Gloria poederblusser 6 kilo PD6GA wordt geleverd inclusief beugel en keuring sticker met goedkeuring voor 1 jaar. Nu met een gratis pictogram voor boven uw Gloria brandblusser PD6GA 6 kg poederblusser.

Omschrijving Gloria poederblusser 6 kg PD6GA

- Hoogte 520 mm
- Breedte 270 mm
- Diepte 160 mm
- Inhoud 6 kg ABC poeder
- Vorstbestendig t/m -30 granden Celsius
- Gewicht poederblusser inclusief blusstof 9,2 KG
- Spuitduur 25 seconden
- Spuitbereik 12 meter
- Werkdruk 15 bar
- Blusrating 34 A - 233 B
- Type Gloria PD6GA
- Brandklasse A B C
- Voorzien handvat voor gelijktijdig dragen en bedienen
- Wandbeugel en houder voor spuitmond inbegrepen bij levering
- Ventielhuis van messing
- Wettelijke goedkeuring volgens NEN-EN3

Bestanden om te downloaden:

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein