Onderhoudscontract brandblussers

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 30,25 30.25
Netto prijs: € 25,00
Prijs in andere webwinkels: € 33,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Onderhoudscontract voor uw brandblussers en het onderhoud aan uw brandblussers

Al decennia lang is het verplicht om brandblussers jaarlijks periodiek te laten keuren. De keuring van brandblussers en aanverwanten zijn daar een onderdeel van. Worden brandblussers niet gekeurd en komt de brandweer langs voor controle en kan dit leiden tot een reprimande of zelfs een boete. Ook verzekeraars controleren of een keuring jaarlijks heeft plaatsgevonden. Zij zijn vaak een bepalende factor als het gaat om het onderhoud. Want wanneer je de brandblussers niet keurt, keert de verzekering vaak niet uit bij een claim op de brandverzekering.

Onderhoudscontract keuren brandblussers

De kosten voor bet onderhoud zijn afhankelijk van de locatie, het aantal en het soort brandblusser. Per type heb je verschillende handelingen tijdens het keuren. De een is tijdrovender dan de ander. Ook het blusmiddel verschilt per soort. Toch zijn er tot 6 eenheden richtlijnen die we voor u globaal in acht kunnen nemen. Per 6 eenheden kom je uit op ongeveer € 60,- ex. BTW voor een controle op brandblussers. Alle controles met meer dan 6 eenheden moeten nader gecalculeerd worden.

Onderhoud aan uw brandblusser(s)

Door periodiek onderhoud aan uw brandblussers door ons te laten uitvoeren zorgt u ervoor dat ze hun werk doen op het moment dat u ze nodig heeft en vergroot u de kans op succesvolle brandbeveiliging. Het noodzakelijke en vanuit het Bouwbesluit verplicht gestelde onderhoud blusmiddelen, zorgt ervoor dat uw brandblussers betrouwbaar kunnen blijven functioneren.

Hoe Brandblusseradvies ú maximaal ontzorgt

Als u niet onaangenaam verrast wilt worden door onvoorziene kosten en u wilt onderhoud aan uw brandblussers voor een vast bedrag per jaar in optimale staat (onder)houden dan is Brandblusseradvies het concept dat bij u past.

Uitgangspunten all-in contract onderhoud blusmiddelen:

Geen verrassingen achteraf! De bij u aanwezige eenheden worden op regelmatige basis onderhouden tegen een vaste prijs per eenheid gedurende de looptijd van het contract. In de tariefstelling zijn alle werkzaamheden en materialen opgenomen. Ook zijn kosten voor extra werkzaamheden (zoals onvoorziene reparaties ) inbegrepen in dit concept.

Wat vragen wij gemiddeld voor de keuring van een brandblusser

Prijs en kwaliteit onderhoudscontract. De kosten zijn afhankelijk van de locatie, het aantal en het soort brandblusser. Per type heb je verschillende handelingen tijdens het keuren. De een is altijd tijdrovender dan de ander. Ook het blusmiddel verschilt per soort. Toch zijn er tot 6 eenheden richtlijnen die we globaal in acht kunnen nemen. Per 6 eenheden kom je uit op ongeveer € 60,- ex. BTW voor een controle op brandblussers. Alle controles met meer dan 6 eenheden moeten nader gecalculeerd worden.

 

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein