Schuimblusser 6 liter ECO-BIO

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 49,95 49.95
Netto prijs: € 41,28
Prijs in andere webwinkels: € 65,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Betrouwbare schuimblusser 6 liter ECO /BIO afbreekbare schuim inhoud

Schuimblusser 6 liter ECO / BIO AFFF met milieukeur, de schuimblusser is geschikt voor het blussen van vaste en vloeibare stof branden. Deze kan ook gebruikt worden voor elektrische apparatuur tot 1000V. De schuimblusser 6 liter ECO / BIO van Brandblusseradvies veroorzaakt weinig nevenschade en het schuim is biologisch milieuvriendelijk afbreekbaar en makkelijk weer schoon te maken met een vaatdoek. Deze schuimblusser gevuld met 6 liter schuimvormend middel is voor het blussen van brand klasse A en B. Iedereen kan hier mee overweg en er kan zeer gericht mee geblust worden. 

De bediening van deze 6 liter ECO / BIO schuimblusser is zeer eenvoudig. Nadat de borgpen is verwijderd richt men de slang en spuitstuk op de vuurhaard en door indrukken van de hendel wordt de brandblusser geactiveerd. Na loslaten van de hendel stopt de schuimblusser met blussen. Het blusmiddel bestaat uit een waterige oplossing met niet giftige organische en anorganische bestanddelen dat samen met het biologisch schuimvormend middel ervoor zorgt dat er een afdekkende laag over het brandend oppervlak ontstaat. Dit zorgt voor een koelend en impregnerende effect. Door de aanwezigheid van brandvertragende bestanddelen in het blusmiddel is herontsteking uiterst moeilijk en veelal zelfs uitgesloten.

Kwaliteit en betrouwbare 6 liter schuimblussers ECO /BIO met milieukeurmerk

Niets is minder waar, er zijn enorme verschillen in de effectiviteit (blusvermogen) en toepasbaarheid van brandblussers op de markt. Brandblusseradvies schuimblussers streeft naar het beste en levert enkel kwalitatief hoogstaande brandblussers. We leveren breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande brandblussers waarvan u zeker weet dat u er de gehele levensduur met garantie van 20 jaar mee vooruit kunt. Effectiviteit van onze brandblussers is het resultaat van de juiste mix brandblussers.

5 jaar garantie schuimblusser 6 liter

De Brandblusseradvies schuimblusser 6 liter ECO / BIO heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Schuimblussers zijn niet geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 5 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie 5 jaar, neem contact met ons op.

Productinformatie schuimblusser 6 liter BIO / ECO

- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 5 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 550 mm
- Diameter 160 mm
- Inhoud 6 liter ECO/BIO milieuvriendelijke schuim
- Spuitduur ongeveer 65 seconden
- Spuitbereik ongeveer 14 meter
- Blusrating 27A - 233B

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein