Schuimblusser 6 liter

schuimblusser-6-liter.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 49,95 49.95
Netto prijs: € 41,28
Prijs in andere webwinkels: € 65,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Schuimblusser 6 liter

Met de schuimblusser 6 liter inhoud schuim spuit u een afsluitende laag schuim over brandende stoffen waarna het vuur dooft. Het schuim geeft weinig gevolgschade en dat is een van de voordelen van een schuimblusser met deze methode. Deze schuimblusser van 6 liter is overal snel te gebruiken en werkt zeer effectief. Onze schuimblusser 6 liter is voorzien van NL rijkskeurmerk en Nederlandse gebruiksaanwijzing. Wordt geleverd inclusief gele REOB / NCP/ KIWA onderhoudsetiket geldig voor het 1e jaar.

Door afdekking van het oppervlak wordt het opnieuw ontbranden van dampen voorkomen. De schuimblusser 6 liter bevat een biologisch blusmiddel en is daardoor minder milieubelastend. De Brandblusseradvies schuimblusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De 6 liter schuimblusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen. Wij leveren brandblussers om u en/of uw personeel te beschermen en ze te verzekeren van hun veiligheid.

5 jaar garantie schuimblusser 6 liter

De Brandblusseradvies schuimblusser 6 liter heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Schuimblussers zijn niet geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 5 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 5 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie 5 jaar, neem contact met ons op.

Productinformatie schuimblusser 6 liter BIO
- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 5 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 550 mm
- Diameter 160 mm
- Inhoud 6 liter ECO/BIO milieuvriendelijke schuim
- Spuitduur ongeveer 65 seconden
- Spuitbereik ongeveer 14 meter
- Blusrating 27A - 233B

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (1)

28 april 2016

Gisteren de schuimblusser 6 liter online besteld, deze werd vandaag al afgeleverd door DHL. Bedankt Brandblusseradvies voor de snelle levering. Ik neem volgende jaar contact op voor het onderhoud aan me 6 liter schuimblusser op me locatie.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein