Onderhoud schuimblussers

Onderhoud aan uw schuimblussers nodig?. Onderhoud schuimblussers zie NEN2559 waarbij het onderhoud aan uw schuimblussers uitgevoerd dienen te worden door een brandblussers Erkend KIWA en NCP onderhoudsbedrijf. De persoon welke onderhoud aan schuimblussers verricht dient deskundig en daartoe REOB gediplomeerd te zijn.

Wanneer moet mijn schuimblusser(s) onderhoud(en) worden?

5 jaarlijks uitgebreid onderhoud schuimblussers

Schuimblussers bevatten een inhoud op waterbasis en schuimvormig middel AFFF dienen ieder 5 jaar te worden voorzien van een nieuwe schuimvulling. Na uitgevoerd uitgebreid onderhoud wordt naast of onder de NEN2559 keuringsticker het ronde etiket "uitgebreid onderhoud" op schuimblussers aangebracht.

10 jaarlijks uitgebreid onderhoud schuimblussers

Schuimblussers dienen om de 10 jaar gereviseerd te worden. Bij revisie van schuimblussers ondergaan schuimblussers een uitgebreide inwendige inspectie en wordt de cilinder op druk beproefd. Naast deze handelingen wordt tevens het normale en het uitgebreide onderhoud aan schuimblussers uitgevoerd. Direct na de werkzaamheden wordt het ronde etiket "gereviseerd" op de schuimblussers aangebracht. Het uitgebreid onderhoud aan uw schuimblussers is bij de Brandblusseradvies nog goedkoper dan een nieuwe schuimblusser kopen! 

15 jaarlijks uitgebreid onderhoud aan uw schuimblussers

Schuimblussers bevatten een inhoud op waterbasis en schuimvormig middel AFFF dienen ieder 5 en 10 jaar te worden voorzien van een nieuwe schuimvulling. Na uitgevoerd uitgebreid onderhoud wordt naast of onder de NEN 2559 keuringsticker het ronde etiket "uitgebreid onderhoud" op schuimblussers aangebracht. Het uitgebreid onderhoud aan uw schuimblussers is bij de Brandblusseradvies nog goedkoper dan een nieuwe schuimblusser kopen! 

20 jaar is een onderhoud aan schuimblussers niet mee mogelijk

Schuimblussers moeten volgens wettelijk voorschrift ieder 20 jaar vervangen worden voor nieuwe schuimblussers. Dit is binnen de NEN 2559 een brandbeveiliging maatregel welke genomen is omdat de kwaliteit van 20 jaar schuimblussers niet meer te garanderen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein