Over Ons

Brandblusseradvies is een organisatie welke actief is in brandblussers. Niet alleen als importeur en leverancier van brandblussers en blusdekens, maar ook als leverancier van onder andere, poederblussers, schuimblussers, CO2 brandblussers en het onderhoud volgens de NEN 2559. Kortom, uw brandveilige partner voor producten op het gebied van alle brandpreventie, brandbeveiliging en brandveiligheid oplossingen. 

Deskundigheid met Brandblusseradvies

Met onze deskundigheid in alle facetten van brandpreventie en een compleet pakket beproefde producten kunnen we elk gebouw (volgens het bouwbesluit) brandveilig maken. Menige eigenaar, gebruiker, architect, installateur of aannemer heeft ervaren, dat Brandblusseradvies. de regelgeving hanteert vanuit het oogpunt van brandveilige kwaliteit. Natuurlijk letten wij ook op het kostenaspect van brandbeveiliging. Brandblusseradvies werkt uitsluitend met opgeleide vakmensen volgens de NEN 2559 en alle geldende brandveiligheids eisen, heeft volledige certificeringen en lidmaatschappen van overkoepelende branche verenigingen.

Een betrouwbare brandbeveiliging voor uw bedrijf, instelling of organisatie is van het grootste belang. Brandblusseradvies is hèt adres voor adviezen, reparaties en hervullen, verkoop, controle en onderhoud van brandblussers.

Winkel adres

Brandblusseradvies.nl
Zwaalweg 6-8
2991 ZC Barendrecht

Af en toe ook bereikbaar via WhatsApp

Telefoon; Whatsapp: 06-13615271.

over ons brandblusseradvies

Geschiedenis
Brandblusseradvies streeft er ten alle tijden naar om een uitstekende service te verlenen naar haar klanten en om veel meer te zijn dan slechts een betrouwbare leverancier van producten van zeer hoge kwaliteit. Hoe? Door te blijven investeren in ons betrouwbare netwerk van leveranciers om zo waar mogelijk ons aanbod van brandbeveiligingsproducten te verbreden. Hierin is ons uitgangspunt de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten om zo tegen zeer concurrerende prijzen onze kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen blijven leveren. In de praktijk betekent dit kortweg dat er aanzienlijk bespaard kan worden in je bedrijf of organisatie op de kosten van brandveiligheid


 De Brandblusseradvies meest recente versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden:Ondersteuning > Algemene voorwaarden

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein