Poederblusser 1 kg

De kleinste brandblusser ooit gemaakt de poederblusser 1 kg ABC brandblusser

Een poederblusser ABC 1 kg is onmisbaar in uw huis en in de auto. De praktische 1 kg poederblusser is geschikt om brandende vaste stoffen, vloeibare stoffen en gas mee te blussen. Dit komt doordat de brandblusser voorzien is van een manometer en gevuld en op druk gezet met stikstof onschadelijke gas. De Brandblusser ABC 1 kg krijgt u geleverd met een bevestigingsbeugel, zodat u hem makkelijk ophangt. Bijvoorbeeld in de camper, caravan of auto. Ook is de brandblusser met 1 kilo inhoud EN3 gecertificeerd en altijd direct klaar voor gebruik. Kortom, met de Brandblusser ABC 1 kg blust u kleine branden direct en gaat u veilig op reis.

Hoe gebruik ik een poederblusser 1 kg het beste?

Deze poederblusser is uiteraard zeer eenvoudig te gebruiken. Je hoeft enkel de borgpen eruit te trekken, en de brandblusser is klaar voor gebruik. Het is raadzaam om bij installatie in alle rust alle instructies en teksten goed door te nemen om niet voor verrassingen te staan. Let er wel op dat het gebruik van poederblussers gevolgschade met zich mee kan brengen aan bijvoorbeeld elektronische apparatuur zoals uw laptop.

Korte uitleg 1 kg poederblusser ABC brandblusklassen

 A = Vaste voorwerpen, veelal bestaand uit organisch materiaal: hout, papier, textiel, PVC, banden e.d.
 B = Vloeistoffen of materialen die vloeibaar kunnen worden: oliën, benzine, alcohol, verf e.d.
 C = Gassen: propaan, butaan, aardgas en hydrogeen gassen e.d.

10 jaar garantie op de poederblusser 1 kg

De Brandblusseradvies poederblusser 1 kg heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblussers zijn ook geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 10 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 10 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie neem contact met ons op.

Specificaties poederblusser 1 kg

- Poederblusser 1 kg
- Categorieën A, B en C
- Vorstbestending tot -30 graden Celsius
- Hervulbaar (maar nieuwe is goedkoper dan hervullen)
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 10 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 300  mm
- Diameter 80 mm
- Inhoud 1 kilo ABC poeder
- Gewicht 2 kilo
- Spuitduur ongeveer 12 seconden
- Spuitbereik ongeveer 2 meter
- Blusrating 34B
- Beschikt over een hard kunststof afsluiter, dus roest niet!

Poederblusser 1 kg ABC. Bestel brandblussers online bij Brandblusseradvies.nl

Compacte en handige poederblusser met 1 kilo ABC poeder inhoud en direct universeel inzetbaar. Ideaal voor in en om het huis, in de auto of boot en op de camping. De brandblusser is direct gebruiksklaar, eenvoudig te bedienen en heeft een hoge bluskracht. De poederblusser 1 kg ABC is een hoogwaardige aluminium cilinder en is vorstbestendig tot -30°C. De brandblusser wordt geleverd inclusief kunststof houder. Bestel uw poederblusser 1 kg ABC direct online bij Brandblusseradvies.nl.

Tips & Tricks 1 kg poederblusser

Hang de poederblusser altijd op een makkelijk zichtbare en bereikbare plaats. Een ophangbeugel wordt bijgeleverd. Zorg dat je altijd ononderbroken blust, en wees er zeker van dat de brand volledig gedoofd is alvorens je de ruimte weer verlaat.

U kunt de poederblusser 1 kg ABC met montagebeugel en aluminium body hier vinden

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein