Poederblusser 12 kg

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 78,00 78.00
Netto prijs: € 64,46
Prijs in andere webwinkels: € 90,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Poederblusser 12 kg

Poederblusser 12 kg voor branden op benzine, olie, gas, verf, meubels, hout, oplosmiddelen en elektrische apparatuur. Te gebruiken op A, B en C-klasse branden. Rating poederblusser 4A / 184B / C. Poederblussers zijn de meest veelzijdige brandblussers, en kan gebruikt worden op branden in klasse A , B of C - waarbij brandbare vloeistoffen, elektrische branden, of brandend materiaal zoals hout of papier. Voor computers kiest u voor restvrije CO2 brandblussers. Het gebruik van poeder brandblussers binnenshuis wordt niet aanbevolen door de NEN 2559 als gevolg van de puinhoop van de poeder het creëert mogelijke vermindering van het gezichtsvermogen en de ademhaling.

Mocht u een poederblusser 12 kg inpandig hebben leeggespoten adviseren wij om contact op te nemen met uw verzekering. Wellicht kunnen zij een specialistisch team sturen om de boel weer schoon te krijgen. De poederblusser is dus een prima blusmiddel maar bedenk wel dat het gebruik ervan ook grote nadelen heeft, en deze alleen maar bruikbaar is voor buiten of vrachtwagens.

10 jaar poederblusser 12 kilo garantie

De Brandblusseradvies poederblusser 12 kg heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblussers zijn ook geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 10 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 10 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie neem contact met ons op.

Productinformatie poederblusser 12 kg
- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 10 jaar fabrieksgarantie*
- Met keuringssticker geldig voor een jaar
- Hoogte 630 mm
- Diameter 190 mm
- Inhoud 12 kilo ABC poeder
- Gewicht 14 kilo
- Spuitduur ongeveer 95 seconden

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (2)

6 mei 2016

Brandblusseradvies bedankt voor de 8 stuks poederblussers 12 kg en de advies die jullie mij hebben gegeven. Bedankt komen bij jullie terug voor het onderhoud aan deze brandblusser.

3 januari 2017

Poederblusser 12 kg besteld voor me vrachtwagen, deze moeten voldoen aan de ADR-VLG eisen. Uw poederblusser 12 kilo voldoen hier aan. Bedankt voor de snelle levering.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein