Poederblusser 2 kg

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 22,50 22.50
Netto prijs: € 18,60
Prijs in andere webwinkels: € 35,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Een poederblusser is toch een poederblusser? Niets is minder waar: er zijn enorme verschillen in de effectiviteit (blusvermogen) en toepasbaarheid van brandblussers op de markt. Brandblusseradvies streeft naar het beste en levert enkel kwalitatief hoogstaande 2 kg poederblussers. We leveren een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande 2 kg poederblusser waarvan u zeker weet dat u er de gehele levensduur van 20 jaar mee vooruit kunt.

Let op: Poederblussers geven enige nevenschade bij blussing en zijn dan ook alleen een goede keuze in ruimtes zonder kostbare apparatuur, zoals magazijnen met verpakte materialen, gevaarlijke stoffen of buiten locaties. Wordt geleverd inclusief bevestigingsklem en inclusief keuring voor verzekering, brandweer etc.

10 jaar poederblusser 2 kilo garantie

De Brandblusseradvies poederblusser 2 kg heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblussers zijn ook geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 10 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 10 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie neem contact met ons op.

Productinformatie poederblusser 2 kg
- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 10 jaar fabrieksgarantie*
- Met keuringssticker geldig voor een jaar
- Hoogte 340 mm
- Diameter 110 mm
- Inhoud 2 kilo ABC poeder
- Gewicht 4 kilo
- Spuitduur ongeveer 25 seconden
- Rating 13A / 89B

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (1)

17 juni 2017

Poederblusser 2 kg online besteld via deze website. Volgende dag door DHL maar we waren niet thuis, netjes een briefje afgeleverd voor de volgende afspraak. Poederblusser is inmiddels geleverd in een nette dikke en stevig verpakking. Een echte aanrader dus

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein