Poederblusser 9 kg

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 78,50 78.50
Netto prijs: € 64,88
Prijs in andere webwinkels: € 80,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Poederblusser 9 kg

Poederblusser 9 kg voor branden op benzine, olie, gas, verf, meubels, hout, oplosmiddelen en elektrische apparatuur. Te gebruiken op A, B en C-klasse branden. Rating poederblusser 4A / 184B / C. Poederblussers zijn de meest veelzijdige brandblussers, en kan gebruikt worden op branden in klasse A , B of C - waarbij brandbare vloeistoffen, elektrische branden, of brandend materiaal zoals hout of papier. Voor computers kiest u voor restvrije CO2 brandblussers. Het gebruik van poeder brandblussers binnenshuis wordt niet aanbevolen door de NEN 2559 als gevolg van de puinhoop van de poeder het creëert mogelijke vermindering van het gezichtsvermogen en de ademhaling.

Mocht u een poederblusser 9 kg inpandig hebben leeggespoten adviseren wij om contact op te nemen met uw verzekering. Wellicht kunnen zij een specialistisch team sturen om de boel weer schoon te krijgen. De poederblusser is dus een prima blusmiddel maar bedenk wel dat het gebruik ervan ook grote nadelen heeft, en deze alleen maar bruikbaar is voor buiten of vrachtwagens.

10 jaar garantie op uw 9 kg poederblusser

De Brandblusseradvies poederblusser 9 kg heeft een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblussers zijn ook geschikt voor gasbranden, maar wij adviseren om dat gewoon de gaskraan (afsluiter) af te sluiten. Nieuw is de 10 jaar garantie, mits wij uw brandblussers jaarlijks onderhouden volgens de NEN 2259, bieden wij u een garantie van 10 jaar aan onze brandblussers. Meer info betreft onderhoud en garantie neem contact met ons op.

Productinformatie
- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 10 jaar fabrieksgarantie*
- Met keuringssticker geldig voor een jaar
- Hoogte 600 mm
- Diameter 180 mm
- Inhoud 9 kilo ABC poeder
- Gewicht 12 kilo
- Spuitduur ongeveer 75 seconden
- Spuitbereik ongeveer 4 meter

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein