Schuimblusser 2 liter

Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 42,50 42.50
Netto prijs: € 35,12
Prijs in andere webwinkels: € 45,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

Schuimblusser 2 liter

De schuimblusser 2 liter een betrouwbare brandblusser met de AB brandklassen, en simpel gezegd gevuld met water en schuimvormend middel. Schuimblussers, worden ook vaak sproeischuimblussers genoemd. Door de spuitmond aan het eind van de slang wordt elke druppel uitstromende vloeistof onderbreken door lucht. Hierdoor ontstaat een betrouwbare nevel, die niet elektrisch geleidend is. Door de lange blusduur van wel 30 seconden, en de geringe nevenschade is een (sproei)schuimblusser uitermate geschikt voor thuis en op kantoor. Met een schuimblusser spuit u een afsluitende laag schuim over de brandende stoffen. Hierdoor dooft het vuur snel en kan het niet opnieuw ontbranden. Het schuim geeft bovendien weinig gevolgschade. Deze schuimblusser van 2 liter is snel te gebruiken en zeer effectief.

5 jaar schuimblusser 2 liter garantie

Wij hebben nu tevens een lopende actie en garantie voor uw 2 liter schuimblusser, indien U deze door ons jaarlijks laat keuren, bieden wij U schuimblusser 2 liter bij aankoop een garantie aan voor 5 jaar. Voor meer informatie betreft 5 jaar garantie neem contact met ons op via het contactformulier.

Productinformatie
- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- 5 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 360 mm
- Diameter 110 mm
- Inhoud 2 liter schuim
- Spuitduur ongeveer 25 seconden
- Spuitbereik ongeveer 5 meter
- Blusrating 8A - 70B

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (1)

6 mei 2016

Gisteren de schuimblusser 2 liter online via Brandblusseradvies besteld, deze vandaag ontvangen. Een zeer goed verpakte 2 liter schuimblusser met een montageplaat om deze veilig op te hangen. 2 ltr schuimblusser was voorzien met een gele sticker voor het onderhoud, gewoon een nette schuimblusser.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein