Schuimblusser 2 ltr

schuimblusser-2-ltr-met-beugel.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: Na 10.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 35,00 35.00
Netto prijs: € 28,93
Prijs in andere webwinkels: € 45,00
quantity stuk(s)
brandblusser op wensenlijst

Beschrijving

De Brandblusseradvies 2 liter schuimblusser is inzetbaar voor het type A en B branden. Wordt geleverd inclusief een ophangbeugel en keuring voor uw verzekering en brandweer. De door ons geleverde schuimblusser 2 ltr is eenvoudig in gebruik en toepasbaar voor het type A en B branden. Blusschuim kenmerkt zich in het algemeen door een veilige en snelle werking waarbij de nevenschade nihil is. Onze schuimblussers zijn vrijwel overal inzetbaar.

Geschikt voor het blussen van vaste stoffen van organische oorsprong, elektrische apparatuur, maar ook voor vloeistofbranden. Bij brandbare vloeistoffen als benzine, olie, vetten of smeermiddelen is blusschuim zeer effectief doordat het schuim zich als een afdekkende laag over de brandhaard legt en zo de vlammen neerslaat. Door de afdekking van het oppervlak door de schuimvorming wordt her ontbranding van dampen tegengegaan en wordt het vuur gedoofd.

5 jaar schuimblusser 2 ltr garantie

Wij hebben nu tevens een lopende actie en garantie voor uw 2 liter schuimblusser, indien U deze door ons jaarlijks laat keuren, bieden wij U schuimblusser 2 liter bij aankoop een garantie aan voor 5 jaar. Voor meer informatie betreft 5 jaar garantie neem contact met ons op via het contactformulier.

Productinformatie
- Hervulbaar
- Met montagebeugel
- Met manometer
- Met zeer stevige transportbeugel (auto)
- 5 jaar fabrieksgarantie*
- Hoogte 380 mm
- Diameter 110 mm
- Inhoud 2 liter schuim
- Spuitduur ongeveer 35 seconden
- Spuitbereik ongeveer 5 meter
- Blusrating 8A - 55B

Verwante brandblussers

Meningen over deze brandblusser (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein