Schuimblusser 6 liter

Brandblussers spelen een belangrijke rol in de brandveiligheid, want meer dan 75% van de branden wordt namelijk met een draagbare brandblussers geblust. Daarom schenkt Brandblusseradvies aandacht aan de betrouwbaarheid en onderhoud van haar brandblussers.

Brandblusseradvies schuimblusser 6 liter is van een zeer hoge kwaliteit en hebben een uitstekende bluscapaciteit. Schuimblussers zijn inzetbaar voor het blussen van vaste stoffen en vloeibare stoffen. Schuim veroorzaakt aanzienlijk minder nevenschade aan apparatuur en producten in de directe omgeving dan een poederblusser. De schuimblusser 6 liter is met name geschikt voor kantoren, openbare gebouwen, winkels, maar ook voor industrie doeleinden. Schuimblussers zijn verkrijgbaar in 2, 3, 6 of 9 liter uitvoeringen. De Brandblusseradvies 6 liter schuimblusser is tevens geschikt voor het blussen van frituurvet (klasse F). 

De 6 liter schuimblusser is samen met poederblussers de meest voorkomende soort brandblussers, geschikt voor branden met vaste stoffen (klasse A) en vloeistoffen (klasse B). Niet geschikt voor gas branden, maar veroorzaken nagenoeg geen nevenschade en schuim is heel gemakkelijk zelf op te kuisen.

Schuimblusser 6 liter productinformatie

- Hoogte 55 cm
- Diameter 16 cm
- Inhoud 6 liter
- Gewicht 8 kilo
- Spuitduur 65 seconden
- Spuitbereik 14 meter
- Blusrating 27A - 233B
- Inclusief jaarlijkse keuringssticker
- Ophangbeugel.
- 10 jaar garantie.
- Stalen cilinder
- Verkrijgbaar in 2, 3, 6, en 9 liter

De schuimblusser met 6 liter schuim kunt u hier vinden

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein