Verzendkosten

De verzendkosten bij een bestelling via Brandblusseradvies.nl

Uw aankopen van winkelartikelen bij de Brandblusseradvies.nl Webwinkel worden op het door u opgegeven adres aan huis bezorgd. Wij bezorgen alleen op een fysiek adres in Nederland. De bezorging van uw bestelling wordt normaliter afgehandeld door DHL. Indien een bestelling niet door de brievenbus past en/of de bestelling boven een bepaalde waarde komt, wordt deze aangeboden door een Pakketservice. Het is mogelijk dat de bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst. In enkele gevallen kan alleen de geadresseerde tekenen voor ontvangst.

Als u niet thuis bent tijdens de eerste en tweede afleverpoging, althans het pakket niet in ontvangst kan nemen, laat de pakketchauffeur een kennisgeving achter in uw brievenbus. Na twee mislukte aanbiedpogingen wordt het pakket naar een postkantoor of DHL servicepunt bij u in de buurt gebracht. U heeft dan drie weken de tijd om het pakket op te halen. U dient in dat geval de kennisgeving en een legitimatiebewijs mee te nemen.

Levertijd bij een bestelling via Brandblusseradvies.nl

Brandblusseradvies.nl zal trachten om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Bestelt u op werkdagen voor 15:00 uur, dan kunnen wij de meeste artikelen de volgende dag bezorgen. Met de Track & Trace code die u bij uw bestelling ontvangt kunt u zien waar uw bestelling zich bevindt. U doet dit via de website van DHL. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van haar leveranciers. Daar waar van toepassing, vermelden wij bij het product de afwijkende levertijd. In sommige gevallen wordt u gebeld om een afspraak te maken voor het bezorgen van uw bestelling. Indien van toepassing wordt dit vermeld op de betreffende productpagina.

Verzendkosten

Alle prijzen van de producten in de Brandblusseradvies Webwinkel zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Voor het bezorgen van aankopen in de Brandblusseradvies Webwinkel wordt een verzendbijdrage gevraagd. De verzendkosten bedragen ten minste € 12,50,- per bestelling, afhankelijk van het door u bestelde product.

Voor meerdere artikelen gelden afwijkende verzendkosten. Deze verzendkosten worden, afhankelijk van uw verzendmethode, in het bestelproces duidelijk gemaakt. Het product met de hoogste verzendkosten is leidend voor de gehele bestelling, ongeacht het aantal producten in uw winkelmand. Uiteraard worden de verzendkosten bij een eventuele retournering van de gehele bestelling terug betaald.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein