WhatsApp contact

Wij zijn ook wel eens bereikbaar via WhatsApp

Wij introduceren bereikbaarheid via WhatsApp. Vanaf heden zijn we voor contact ook wel eens bereikbaar via WhatsApp bereikbaar op: 06-13615271.
Onze bereikbaarheid wordt door relaties al als zeer goed ervaren en dit zal met de komst van WhatsApp alleen maar verbeteren. Deze extra service is gratis, en de relatie krijgt tijdens kantoortijden antwoord op zijn of haar vraag. ‘’Wel zo gemakkelijk als je tussendoor of onderweg nog even snel een vraag wilt stellen maar niet kunt bellen.

De Servicedesk van Impregneermiddelenshop heeft klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. De introductie van WhatsApp sluit hier mooi op aan.

Bij Impregneermiddelenshop doen we er alles aan om de veiligheid van onze klanten te verhogen. Als extra service kunt u ons vanaf nu ook bereiken via Whatsapp. Wij hebben gemerkt dat klanten wel eens foto’s willen doorsturen, wat nu omslachtig via de e-mail gebeurd. Vanaf nu kunt u foto’s direct via Whatsapp naar ons doorsturen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u ons een berichtje sturen en wij doen ons best om zo snel mogelijk reageren!

Hoe werkt het WhatsApp

Binnen WhatsApp maakt u een nieuw contact aan en voert de gegevens van Brandblusseradvies.nl in. Daarna kunt u ons een bericht sturen via WhatsApp. Wij lezen en beantwoorden WhatsApp-berichten tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Wij beantwoorden alleen individuele WhatsApp-gesprekken en versturen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Vanzelfsprekend proberen wij uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wat is WhatsApp?

WhatsApp is een applicatie voor smartphones waarmee op een snelle manier berichten gratis verstuurd en ontvangen kunnen worden. Het werkt ongeveer hetzelfde als het versturen van een sms, maar dan via het internet. Behalve tekstberichten kunnen ook foto’s, video’s en geluidsopnames verstuurd worden.

U kunt dit nummer gebruiken om ons te bereiken via Whatsapp: 06-13615271.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein